image Sejrscirklen
23. september 2024 kl. 17:01
Stensballe - Fredericia KF: 5-8 (3-7)
Vi startede som en sæk kartofler, opvarmningen var dårlig, folk havde lagt hovedet i omklædningen og der var ingen energi....
Efter 6 minutter kommer Stensballe på 1-0 på en retur fra et hjørnespark , hvor vi står helt stille og gør det let for Stensballe at score på frit skud.
Kort efter rammer Skov endelig bolden rigtigt og efter fint opspil laver Rita en fin assist til Skov. Skov gengælder assisten til Rita og pludselig er kampen vendt.
Til enhver tid vil jeg sige at det var Skyttes fortjeneste, da hun gik forrest da det brændte på, med tacklinger, højintense løb og fordeling af spillet på højt niveau!
Stensballe udligner på en kæmpe offside....
Det ville Skytte ikke finde sig i og som 6er laver hun et vildt pres og erobrer bolden fra modstandernes forsvar og bringer os foran, flot flot aktion!
Ninna er også vågnet op til dåd og på to gode dybe stikninger fra Oliwia og Cille, scorer hun usvigelig sikkert til 4-2 og 5-2 ved at afdrible målmanden.
Skov scorer på hovedstød efter et godt hjørnespark til 6-2 og Oliwia scorer sikkert ved at være klar på cutback fra Cille, lige efter bogen.
Stensballe får pyntet inden pausen på hjørnespark hvor Borg tøver lidt og kommer til at snitte bolden i mål.
Vi fører 7-3 ved pusen og snakker om at vi vil forsætte og vinde sikkert.... meeen.
Igen taber vi 2. halvleg.
Vi spillede imod et verbalt og fysisk svinsk hold og det er noget vi skal lære af til en anden gang.
Det satte kortvarigt sammenholdet på prøve men vi kom igennem det sammen.
Stensballe scorer til 4-7 på et hjørnespark hvor Amalie uheldigt vil cleare bolden i luften og kommer til at snitte bolden i mål.
10 minutter før tid har vi overtaget og vi får et frispark 10 meter udenfor feltet. Taktikken var klart at Skov skulle forsøge sig fra afstan, men forgæves prøvede jeg at få hul igennem så Tess ikke sparkede. Heldigvis hørte ingen efter og Tess scorede et meget flot frisparksmål oppe under overliggeren.... FLOT!
Stensballe forsatte energien og satte Astrid på et par prøver inden de fik reduceret på et flot mål til kampens resultat.
Kampens spiller: Mathilde Skovbakke
Kampens fighter: Laura Skytte
Kampens detalje....
Lotte Elisabeth Holbæk Sørensen´s Sindsygt flotte flyvende glidende tackling... Hold da op, hvor kom den fra 🙂 Genialt Lotte!
258 er tallet der ikke har meldt til eller fra kampene... mere end 18 i snit per kamp har ikke svaret 😕