Resultat 1 - 2

Målscorer: Vic

Kampens spiller: Tasja

Kampens fightere: Hombeline og Blomme.

Skader og Sygdom besværliggjorde en tæt kamp og det endte med et ufortjent nederlag.

1 Halvleg.

Tirsdag aften var der lagt op til målfest da Stensballe var på besøg. Den omvendte kamp endte 8-5 til Fredericia.
Vi gik til kampen med et mere defensivt udtryk end de foregående 2 kampe hvor vi har lukket 9 mål ind men også scoret 11.
planen var at øve os på at stå godt i forsvaret og spille på omstillinger. Det lykkes ganske fint og med god fight og opbakning til hinanden holdte vi Stensballe fra mange chancer, de 3-4 gange hvor de spillede sig igennem stod Tasja i vejen for modstanderen. Tasja spillede en fantastisk god halvleg i modvinden, med flotte redninger og igangsættelser. Det var uundgåeligt at modstanderne fik mange hjørnespark i den hårde vind, men vi fik alle indlæg clearet flot og en enkelt gang måtte Tasja op under overliggeren og redde.

Desværre lavede Stensballe en kort variant til en udækket spiller, der bankede bolden i mål ved den ene stolpe. Vi fik bedre og bedre fat i spillet på trods af vinden og kom til flere gode muligheder. Den største mulighed kom efter et vildt raid af Skov fra eget felt igennem 4-5 modstandere og helt op til mål hvor hun spiller Tilde fri, som rammer bolden uheldigt.

På gode hjørnespark fra Tess er vi også tæt på, specielt et hovedstød fra Skov lige ved siden af mål.

Pausen

Vi omstiller til 3 i forsvaret og aftaler at gå i højt pres.

2. Halvlegs

Astrid bliver skiftet ind på mål, hun var tilkaldt da der var sygdom og skader, og hun spillede en rigtig god halvleg. Tasja kom ud på højre back og sammen med Terndrup og Blomme fik hun lukket flot af i 2. halvleg. Stensballe scorede efter indkast og indlæg som de heldigt kom først på.
Vi havde bolden 75% af tiden og kom til flere gode chancer. Skov på overliggeren og Ninna på stolpen. halvlegen igennem var vi bedst på midten, hvor Hombeline, Skov og Skytte kæmpede deres nodstandere ned. Desværre havde vi ikke heldet og skarpheden i de afgørende situationer og eneste scoring vi får er Victoria som energisk opfanger en bold og i to forsøg får scoret med 2 minutter tilbage af kampen.
Stor ros til holdets energi og måden at kombinere sig ud af første pres.