01. oktober 2024 kl. 12:40
Fredericia KF - Horsens Freja 4-3 (0-3)
Serie 2.
Vanvittigt comeback med 2 frisparksmål i hvert sit hjørne på 3 minutter.
Som overskriften antyder var serie 2 holdet helt nede i sækken på denne flotte solskinsdag i Fredericia. Kampen blev spillet på et højt niveau der let kunne være set i toppen af serie 1.
1. Halvleg.
Horsens spillede som i modsatte kamp, der endte med et 0-4 nederlag, hutigt og med parathed på 2. boldene.
Fredericia pigerne kunne ikke hamle op med modstanderne og blev sendt til pause nede 0-3.
2. halvleg.
Trænerne bad pigerne se bort fra at skulle vinde kampen og deraf stresse scoringer igennem. Det havde trænerne set ville give bagslag. Frede´s piger leverede planen til perfektion og arbejdede sig flot tilbage i kampen anført af Ida Lauridsen som den store general i forsvaret med ultra stabile Amalie Fink og Lotte Elisabeth Holbæk Sørensen på backs indtil Lotte blev skadet og Laura Skytte overtog på bedste vis. På midten udmærkede Flindt, Skov og Hombeline sig i 2. halvleg ved at vinde samtlige nærkampe og gøre det let for spillere som Oliwia Krótki, Ninna Lauridsen, Camilla Juhl, Sara Due, Emmer og Tess at kombinere sig igennem Horsens gode forsvar og gøre det hullet som en si.
Med det flotte opspil fik Ninna Lauridsen i de brandvarme støvler igen scoret 2 mål, dog blev hun overskygget af partner in crime, Tess!
Tess vil stadig ikke høre tale om at hun skal lade andre sparke frispark og med meget god grund!!!
Først sætter hun bolden i venstre kryds på et spark fra 20 meter midt for mål og mindsanten om hun ikke 3 minutter senere fuldender holdets comeback til 3-3 med en scoring i modsatte kryds fra 22 meter til højre for målet.... Wauu....
Freja Thomsen fik et brag af en debut i KF, vi er enormt glade for at du valgte os <3
Fortjent MOM til Maria Theresa Junker! (3. frisparksmål på 8 dage)