3: Søge afslutninger.
DE:
1: Sparker udefra
2: Fysisk stærke
Vi spillede mod puljens mest rutinerede hold, med en del tidligere 3F spillere. Vi ville af samme grund være mere afventende, og prøve at spille på omstilling, det fungerede i perioder, men vi må være ærlige,  selvom at vi gik over til vores normale spil, så spillede Seest bold rundt om os, de var meget mere sikre på deres første berøring, hvor vi var udfordret.
I det 19 min ⚽️ 1-0 kommer Seest foran på en løs bold udefra feltet,  som bliver rettet af og går i mål- uden chancer for Tess.
Vi skaber chancer, hvor vi er en mod en med målmanden, men hun var god til at læse spillet, og derfor for vi ikke udlignet i 1. halvleg.
Pause.
Vi holder fast i vores eget spil.
Spiller 1-4-4-2. Vi skal ville det mere, kommer først på bolden.
2. Halvleg
Vi kommer godt ud, skaber en del chancer - i åben spil, men Seest keeper står en stor kamp.
Endelig! I det 69 min ⚽️ 1-1 KK slipper ud af en "sandwich" og en eftertackling og ude fra feltet sparker bold op under overlæggeren, ingen chancer for keeperen. Vi skaber yderlig chancer. Men mangler held/dygtighed.
Kampens spiller: KK
Skaber igen en evig uro, selvom spillet ikke fungere, slåsser hun- og spiller godt på en uvant 8ér plads.