image
06. maj 2019 kl. 08:36

Referat af topkampen tirsdag d. 30.04-2019 vs. Odense Q.

Fredericia KF vs. Odense Q 5-5 (3-2)

13´ 1-0 Mille Larsen, assist Albert Fink

22´ 2-0 Mille Larsen, assist Frida Riis Møller

24´ 2-1

24´ 3-1 Josefine Schwabe, assist Ester Steinecke Dahlmann

27´ 3-2

43´ 4-2 Josefine Schwabe, assist Mille Larsen

49´ 4-3

58´ 4-4

62´ 5-4 Sofie Marcher, assist Mille Larsen

70´ 5-5

En intens kamp med mange flotte mål af begge hold. Pigerne kæmpede for at få kontrollen over kampen, og var også foran med 2 mål 3 gange i kampen 2-0, 3-1 og 4-2. Flot af Odense Q at komme tilbage 3 gange.

Der var flere store chancer til begge hold, men Fredericia KF pigerne havde dog de største chancer for at lukke kampen, og sikre de 3 point. Et gult kort til Odense Q i slutfasen af kampen, gav mere spillemæssigt overtag til KF pigerne, men på et frispark 3 minutter inde i overtiden, sikrede Odense Q sig alligevel 1 point. Man kan vel sige at det både var fortjent og ufortjent at resultatet endte uafgjort. Begge hold kunne have stået med de 3 point ved dommerens slutfløjt.

Pigerne er i gang med en rigtig flot spillemæssig sæson i den bedste række i U14 piger, og er stadig eneste ubesejret hold i turnering.