13. april 2019 kl. 17:57
Sejr på 3-1 til KF!

Kampreferat fra første tuneringskamp Frederica KF - Gauerslund

Resultat 3-1

Efter vores Jyske mesterskab inddørs U13, tager vi udfordringen op ved at stille op i U14 række 11 mand, selv om vi har mange U13 piger.

Vi blev enig i omklædningsrummet, at vi vil forsøge at fortsætte de flotte takter, vi har haft i vinter sæsonen. Vi var godt klar over at sidste gang vi mødte Gauerslunds U14 piger på 8 mands, fik vi en røvfuld på 0-8.

Kampen startede i et højt temp og meget fysisk fra begge mandskaber. Det er tydligt at vores piger møder nogen piger som både er fysisk stærkerer og også ældre end vores. Men det har ikke nogen betydning når KF pigerne går ud med en tro på, de godt kan og de vil.

Den første chance fik Naja Ravn efter flot diagonal aflevering fra Caroline. Efterfuldt af flere store chancer skyder Caroline på mål den ramme en af modstanderne og snyder målmanden. Resten af halvlegen blev en stor intens fight hvor begge hold kæmper. Gauerslund har flere store chancer de sidste minutter før halvegen.

2 halvleg blev en ligeså tæt kamp med gode forsøg fra Gauerslund og Fredericia KF. KF havde flere gode opspil fra midten hvor bolden blev spillet i dybden og angriberne havde frit løb mod mål. 10 min inden i anden halvleg får Naja bolden fra midten og denne gang sparker Naja den sikker i mål. 5 min senere har Maya bolden på kanten skyder den indover og Naja sparker bolden sikkert i mål. Gauerslund måtte spille med 10 piger de sidste 20 min, da en af deres spiller blev skadet og de ikke havde udskifter med. 15 min før tid får KF fordel, men da Gaurslunds spiller igen laver et frispark får hun et gult kort. De sidste 15 min spiller Gaurslund med 9 piger de faighter og da KF ikke er opmærksom får de chanchen og score til 3-1.

En stærk indsats af Malene i målet gjorde at Gauerslund ikke havde mange chancher. Kampens spiller vores venstre bak Laura Bertelsen som har fået en flot start sammen med resten at forsvaret Sia og Anne Sofie, der alle kæmpede mod de store piger. Laura var rigtig god til at gå ind i nærkampene og var dygtig til af få styr på bolden så Gauerslund ikke kom for tæt på målet.