Mål: Vibe, Due (Vibe) Alberte Gugu & selvmål
4: De skal udfordres i forsvaret- direkte.
2: Camilla B. driver bolden
3: Fighter som et hold
- højtråbende træner ;).
1. Halvleg 1•6ér og 2▪︎10ér
Vi kommer rigtig godt fra start, vi er direkte, bevægelse med/uden bold og kommer først på bolden- skaber få chancer.
MEN I det 16 min ⚽️. Skråt ude fra feltet får Haderslev tildelt et tyndt frispark, den bliver sparket ind i feltet, bliver clearet først, men nedfalds bolden er de hurtig over 1-0 ;(. Vi mister modet, begynder at sparke bold, "gider" ikke nærkampene, og dem vi opsøger taber vi 😡. Der hvor vi er skaber noget, er dødbolde, som både Ninna, Emma & Due var skabe til at sparke, men bolden ville ikke ind.
Pause:
Det er sku ikke godt nok. Hvis vi skal have point med hjem skal vi sku kigge indad.
Vi skal spille og komme først på bolden, komme til afslutninger OG vise mere vilje og gejst.
2. Halvleg 2•9ér
Vi startede som vi gjorde i første halvleg, forskellen er at vi kommer til afslutninger OG score👍. I det 52 min ⚽️ er Vibe på pletten (ass Due), og allerede i det 56 min ⚽️ er der uro i feltet  som udnytter Due (måske Vibe🤣) udnytter 1-2. Vi skaber flere chancer i åben spil, og i det 69 min ⚽️ sparker Kat bolden ind fra sidelinien, og fanger Haderslev forsvaret i ubalance, som score i eget mål 1-3. I det 82 min ⚽️ får vi et hjørnespark som Ninna sparker og Gugu får "sparket" i mål 1-4 som blev kampens resultat.
Det var en hårdt spillende kamp, (også på sidelinjen- tror at jeg har fundet min overmand i mærkelige kommentar fra deres træner).
Kampens spiller: Katrine Kat.
Hun var en del af et stærkt deff. og anden halvleg var hun en evig  trussel i pres spillet.