Kampreferat Fredericia KF - Skanderborg

image
16. juni 2019 kl. 21:04
Lad mig starte med at slå fast, at jeg var en smule nervøs forud for dagens kamp.
Hvorfor var jeg så det? Jo, vi havde tabt 1-4 i den omvendte, og vores Serie 2.2 have haft det svært mod Skanderborg i sidste sæson.
Udover det, manglede vi en lille håndfuld af de "faste" Serie 2 spillere.
Nuvel, med tilgang af Cecile, Sofie, Louise Vesterlund, Cathe, Stine Prytz og Alberte Gugu sad der 14 piger klar i taktikrummet kl. 1200.
1. Halvleg.
 Efter at have brændt 2 store chancer, bragte Skanderborg sig på 0-1, stik mod spil og chancer. Vi måtte hører dommeren fløjte 1. halvleg af,
hvor vi havde haft 99% styr på kampen. MEN kan man ikke score, så kan man heller ikke vinde.
Pausen.
 Vi snakkede om hvordan, vi kunne trække deres enormt kompakte 4 bagerste fra hinanden. Og om hvordan vi kunne skabe overtal i modstanderens straffesparksfelt.
2. Halvleg.
 Vi kom ud til halvlegen med troen på at det kunne vendes.
I det 49. og 51. minut havde Stine vendt en 0-1 kamp til 2-1. Derfra blev det aldrig rigtigt spændende igen.
59. Korte til 3-1
71. Stine til 4-1
81. Cathe til 5-1
84. Louise til 6-2
KÆMPE ros for at i aldrig stoppede med at spille fremadrette, og flot fodbold.
I håndterede et hav af udskiftninger flot, og kæmpede til sidste fløjt.
TAK :)
Cecilie blev helt fortjent kampen spiller, du stillede dig simplethen i midterforsvaret og var fremragende.